En helg med träning och god mat

Nu när jag skriver detta är det söndag kväll och känner att jag vill dela med mig av de senaste dagarna, för jösses vilken underbart härlig helg jag haft!

Fredag

En helg med träning och god mat

I fredags gick allt så pass smärtfritt på jobbet att jag och Anna kunde sluta lite tidigare. Jag föreslog lite spontant att det vore roligt att åka lite skridskor, eftersom ishallen har öppet på fredagar för allmänheten. Anna, jag och våra pojkvänner möttes upp vid ishallen någon timme senare. Det var jättemysigt och jag hade gjort varm choklad som jag bjöd alla på. Därefter bestämde vi oss för att äta ute. Vi gick till ett spanskt ställe som serverade tapas. Av någon anledning har jag alltid älskat det. Favoriten jag åt i fredags var en slags getostboll med fruktig sås till. Tapas i Spanien brukar vara enklare och inte lika dyra som i Sverige, men jag tycker om båda sorterna på olika vis. Men vad betyder egentligen maten om man inte har sällskap? Mitt var i alla fall perfekt.

Lördag

En helg med träning och god mat

Igår startade jag dagen med att laga pannkakor. Det uppskattades definitivt av sambon som åt som bara den. Därefter tränade jag crossfit och jag klarade att gå fem meter på händer! För mig är det ett nytt rekord och kan ni gissa om jag var glad! Alla applåderade när jag klarade det och boxen var full med glädje idag, eftersom inte bara jag utan flera klarade nya moment. Senare på kvällen valde vi båda att stanna hemma. Till middag lagade vi kött i ugnen med grönsaker och potatis och till efterrätt åt vi kladdkaka med hallon. Vi hade en riktig myskväll framför en bra film, med god mat helt enkelt. En superlördag!

Söndag

Idag är vilodag vad gäller träning och det har i övrigt varit en ganska slapp dag, men det behövs då och då. Jag har mest kollar på serier på Netflix och ätit rester sen igår. Kladdkakan var lika god idag som den var igår. Som vanligt på en söndag så har jag även förberett lunch och lite sånt inför i morgon. Vi får väl se vad nästa vecka har att bjuda på.