En kväll framför datorn

Igår hade jag vilodag från träningen och efter jobbet hade jag egentligen tänkt hänga med kollegorna på en afterwork. Jag sade till dem att jag bara skulle hem och byta om och fräscha upp mig lite. Jag hade känt mig ganska trött hela dagen och bestämde mig för att ta det lite lugnt hemma en stund och samla krafterna inför puben. Så jag sätter mig i soffan och självklart somnar jag. När jag vaknar har det nästan hunnit gå en timme, men jag kände mig inte alls piggare. Det fick bli en hemmakväll istället och efter ett snabbt sms till kollegorna där jag berättade att jag inte skulle dyka upp, satte jag mig vid datorn. Till en början surfade jag mest lite på måfå, men efter en stund gick jag in på www.pokerstjarnor.se. Det är min go to-sida när jag känner för att spela poker.

En kväll framför datorn

Jag spelar inte det allt för ofta, men några gånger i månaden brukar det bli. Det händer ganska ofta att jag möts av fördomar av folk när de får reda på att jag spelar poker. Många verkar framförallt tro att alla som spelar är beroende av det eller har andra problem som till exempel skulder. Det känns ofta som att människor tror att jag är oseriös av mig som ”slösar” pengar på sånt. Visst det är inte lätt att vinna, men det är inte omöjligt om man tränar. De allra flesta brukar titta på mig med ett förvånat ansiktsuttryck, vilket ofta får mig att brista ut i skratt och de brukar förklara generat att de inte tänker sig att så många tjejer spelar poker. De har i alla fall ganska fel på den punkten.

Ibland lönar det sig

Jag satt hur som helst i några timmar på kvällen och spelade. Det är roande och ger mig ofta massor av energi eftersom jag går in för fullt för att försöka vinna. Jag är ju som sagt ganska tävlingsinriktad av mig. Men i slutändan var det nog bättre att tillslut stanna hemma och spela istället för att gå på krogen, då jag vann pengar till ungefär tre utekvällar.

Kram på er allihopa!